Loše vijesti dolaze iz Rima, odgađa se derbi?
Zbog nestabilnog vremena i obilnih padavina postoji velika šansa da duel Lazija i Intera bude prolongiran za neki drugi dan

Zbog jake kiše

Loše vijesti dolaze iz Rima, odgađa se derbi?

Edmir Škorić

Derbi 10. kola italijanskog prvenstva između Lazija i Intera planiran je za večeras od 20:30 sati, no lako bi moglo doći i do odgađanja utakmice.

U Rimu je već danima kiša i jako loše vrijeme, a zbog vremenskih (ne)prilika upitno je odigravanje utakmice Lazio - Inter.

Iako mnogi s nestrpljenjem čekaju ovaj zaista zanimljiv duel ekipa koje se bore za sami vrh, vijesti nisu baš optimistične nekoliko sati prije nego bi trebala da počne utakmica.

Nekoliko rimskih medija piše da se vrijeme u Rimu pogoršalo i da će se pred samu utakmicu procijeniti ima li mogućnosti da se ona i odigra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I u Laziju i u Interu žele da se susret večeras odigra na Olimpicu, ali zbog brige javne sigurnosti velike su šanse da se ne odigra.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi