Loše vijesti za Allegrija: Bonucci mjesec dana van terena

Tri štopera povrijeđena

Loše vijesti za Allegrija: Bonucci mjesec dana van terena

Endin Čaušević

U odličnoj utakmici na Olimpicu fudbaleri Juventusa jučer su pobijedili Lazio nakon preokreta sa 2:1.

Lazio je tokom većeg dijela utakmice bio bolji tim i imao prednost od 1:0, ali Juve je na kraju ponovo došao do pobjede. Međutim, Massimiliano Allegri neće ovaj meč pamtiti po dobrom jer je ostao bez još jednog štopera nakon što je Leonardo Bonucci zbog povrede napustio teren.

Bonucci je povredu zaradio na samom početku utakmice, ali uspio je nekako odigrati još nekih pola sata. Ipak, nakon toga Allegri je bio primoran da u igru uvede Chiellinija jer je Bonucci zbog povrede zgloba desne noge jedva stajao na terenu.

Prema prvim informacijama Bonucci ce van terena biti oko mjesec dana što su loše vijesti za Allegrija jer skoro da neće imati štopera na klupi. Van terena zbog povreda već su Andrea Barzagli i Medhi Benatia koji ionako vjerovatno napušta Juve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da će na klupi jedino rješenje za trenera Juventusa biti iskusni Martic Caceres koji je prije nekoliko dana za 600.000 eura stigao iz Lazija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baggio89
I nije neki igrač, samo medijski napuhan.
0 0
ceSoloInter
ispadaju iz lige prvaka ko cep :) odrat ce ih simeonova druzina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi