18

Komentari (18)

Seher Rajvosa
Ma kakav lulić ljudi dragi, nije on vise taj igrac. Zao mi je zbog povrede ali neka mu je sretno ima mladjih i boljih igraca kojima se treba ukazati prilika.
rifresh
ako se izbori euro bez njega ne treba ga zvati,jer neće moći dati svoj maksimum pogotovo nakon povrede i sam taj proces oporavka i ulaska u formu je dugotrajnijij pogotovo tad na kraju sezone Lulić out sa spiska zaEURO
K79
Kakav bolan euro ! Polako covjece ima pravo baraž !
rifresh
pa i napisao sam "ako se izbori euro..." haha sta ti glup ili šta li si.
K79
Istina al napisao si također Lulić out sa spiska za Euro ! Pišeš o nećemo što je sto svjetlosnih godina daleko, tipični glupi Bosnjo ! uostalom cojk će biti spreman za završnicu italijanske lige znači opet pišeš gluposti !
rifresh
pa da ako se izbori euro out sa spiska :) jer ce vjerovatno biti oporavljen do početka prvenstva. sta tebi nije jasno. idi na pregled ,a ja kao patriota vjerujem da će izboriti euro :=)
E.Car
Obojica pišete gluposti. Idemo na EURO i Lulić treba da bude na spisku. Razmišljaj pozitivno i gini za dres.
E.Car
Sretno Lula!!!! Čekamo te na EURU.
Taceoni
Pa Lazio se bori za prvaka i veoma važan igrac za njih nemislim da bi lahko ostali bez njega tako da nije zavjera nikakva
tbra
kaskada24
Veliki gubitak ali nema veze... Naći će Bajevic nekoga, smislit će nešto, taktiku, sposoban je on za to, mnogo snalažljiviji nego Prosinečki.
Zeleni_zub
hahahaha, slučajno baš sad, a nije znao da vuče povredu kad je rekao da će se vratiti
konjnakvadrat
Evo pocele su teorije zavjere.
E.Car
@Zeleni_zub nekom ni Bog ne može ugoditi.
Zeleni_zub
znači vi smatrate da nije znao za ovu povredu i za to da mu predstoji operaciju unutar nekih 2-3 mjeseca kad je rekao da će se vratiti u reprezentaciju?
user1578759411
Ne da se usranom do potoka...
Miky007
Napisao si sta sam i ja pomislio na prvu..
E.Car
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.