Loše vijesti za Bajevića: Senad Lulić na operacionom stolu!
Foto - EPA

Operacija zakazana za danas

Loše vijesti za Bajevića: Senad Lulić na operacionom stolu!

M. Šljivak

Loše vijesti stigle su iz Rima za selektora reprezentacije BiH Dušana Bajevića.

Veznjak Lazija Senad Lulić danas će, kako pišu talijanski mediji, biti podvrgnut operativnom zahvatu na članku i njemu predstoji duži oporavak, te ga vjerovatno nećemo gledati u dresu reprezentacije BiH u utakmicama baraža.

Lulić odavno vuče povredu. Međutim, sakupljao je snagu i nastupao za klub, no bol je jednostavno bila prevelika i Lulić će danas biti podvrgnut operativnom zahvatu.

Nakon toga slijedi višemjesečni oporavak. Gotovo je sigurno da Lulić neće biti spreman za nastup u reprezentaciji 26. marta protiv Sjeverne Irske, ali se očekuje da će biti spreman za završni dio sezone u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kapiten Lazija i ove sezone je jedan od glavnih igrača rimskog tima. Nastupio je u 27 utakmica i ostvario je učinak od jednog gola i dvije asistencije.

Podsjetimo, selektor Dušan Bajević zbog povrede neće moći da računa ni na fudbalera Milana Radeta Krunića i ovo su veliki udarci za bh. tim nešto više od mjesec dana pred baraž.

Top Komentari

user1578759411
Ne da se usranom do potoka...
8 0
E.Car
Sretno Lula!!!! Čekamo te na EURU.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi