Loše vijesti za Inter pred veliki derbi protiv Lazija

Sensi ponovo povrijeđen

Loše vijesti za Inter pred veliki derbi protiv Lazija

Endin Čaušević

Stefano Sensi je odlično otvorio sezonu nakon što je iz Sassuola stigoa u Inter.

Ovaj 24-godišnji veznjak oduševio je sve svojim igrama u Interu na početku sezone, ali potom su došli problemi s povredama. Sensi se nedavno vratio na teren, no izgubio je mjesto u početnoj postavi Intera.

No, lagano se vraćao u pravu formu, ali ponovo se povrijedio u najgorem trenutku. Iz Intera su potvrdili da je Sensi zadobio povredu članka lijeve noge i da će van terena biti oko tri sedmice.

Ova povreda dolazi u lošem trenutku za Inter koji ima zaista paklen raspored. Tako Antonio Conte neće računati na Sensija ovog vikenda u velikom derbiju protiv Lazija, ali se u Interu nadaju da bi se mogao vratiti na teren do 1. marta kada igraju protiv Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sensi je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 17 mečeva i postigao je tri gola i upisao četiri asistencije. Zbog problema s povredama propustio je već 12 utakmica.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti