Loše vijesti za Mourinha: Maguire potpisao!

Crveni đavoli su ostali bez toliko željenog pojačanja

Loše vijesti za Mourinha: Maguire potpisao!

S. Grebović

Fubaler Leicester Cityja Harry Maguire danas je produžio ugovor sa Lisicama do ljeta 2023. godine, objavljeno je danas na službenim stranicama kluba.

Tako će dvadesetpetogidišnji reprezentativac Engleske karijeru nastaviti na King Power stadionu, iako se njegovo ime povezivalo sa Manchester Unitedom.

Njegove sjajne partije na proteklom prvenstvu Svijeta u Rusiji na kojem je sa Engleskom završio kao četvrtoplasirani, nisu ostale nezapažene, što ga je preporučilo mnogim premierligašima, ali će ipak na kraju ostati u Leicesteru 

"Od kada sam došao u klub ponavljam koliko su svi fini i dobri prema meni. Dali su mi priliku da nastupam u Premier ligi i udarili temelj da budem u engleskoj reprezentaciji. Mnogo su me zadužili i vratiću im to igrama u budućnosti", poručio je Maguire.

Maguire je nastupio je na sve četiri utakmice ove sezone u Premier ligi, a čak je uspio i da postigne pobjedonosni gol protiv Southamptona u trećem kolu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi