United i Juve dogovaraju veliku razmjenu?

Pogba za Dybalu

United i Juve dogovaraju veliku razmjenu?

Edmir Škorić

Manchester United ima u planu dovođenje Paula Dybale i pokušat će to uz pomoć Paula Pogbe, javljaju inostrani mediji.

Unitedova želja je Dybala i navodno bi Jose Mourinho rado doveo Argentinca već u zimskom prelaznom roku, ali u Torinu ne misle lako pustiti svog ofanzivca.

Prema nekim inostranim medijima, United će Juventusu ponuditi mogućnost povratka Paula Pogbe, pa bi i Francuz bio uključen u transfer.

Dybala se nije naigrao ove sezone, a dolazak Cristiana Ronalda samo je povećao njegove šanse da napusti Juve. S druge strane, Pogba nije ono što su Unitedu očekivali, Jose i on nemaju idealan odnos, pa je i realno očekivati da veznjak napusti Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Juve bi za Dybalu tražio oko 120 miliona eura, ali ako United uključi Pogbu u posao, onda se stvari mijenjaju. Vidjet ćemo mogu li se timovi do januara dogovoriti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doa075
cuj dybala se nije naigrao ove sezone , tek 3-ce kolo ,oj debila od novinara
12 1
AMKO
Nemate sta drugo pisati neg vase glupe izmisljotine glupost
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi