Loši dečko fudbala nestao: Spakovao je stvari i otišao iz kluba
(Foto: EPA)

Ravel Morrison pobjegao iz Švedske

Loši dečko fudbala nestao: Spakovao je stvari i otišao iz kluba

M. Šljivak

Ako neko od fudbalera nije ispunio očekivanja u karijeri onda je to sigurno Ravel Morrison.

Loši dečko engleskog fudbala je bio velika nada Manchester Uniteda. Predviđala mu se velika karijera, ali kako nije dobio šansu na Old Traffordu, odlučio je sreću potražiti u West Hamu, a zatim i drugim klubovima.

Tri godine je igrao pod ugovorom sa West Hamom, četiri sa Lazijom, a igrao je još za nekoliko engleskih ekipa kao i meksički Atlas.

U februaru 2019. godine je potpisao za švedski Ostersunds. Ipak, nakon šest odigranih utakmica je nestao i ne zna se gdje je.

Švedski klub je potvrdio kako nema informacija o tome gdje se Ravel Morrison nalazi.

"Nemamo nikakvog kontakta sa njim. Spakovao je stvari tokom pauze koja je bila i otišao. Ništa ne nagovještava da bi se mogao vratiti", saopšteno je iz švedskog kluba.

Morrison je također odlučio da se pridruži reprezentaciji Jamajke, ali se nije pojavio ni na pripremama za Gold Kup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi