Lov je otvoren: Neymar može ići za 220 miliona eura
"Mnogo se piše o tome da se Neymar želi vratiti u Barcelonu, ali mi želimo poručiti da od toga neće biti ništa", saopštili su čelnici katalonskog kluba (Foto: EPA)

Španski mediji pišu

Lov je otvoren: Neymar može ići za 220 miliona eura

M. Šljivak

Odlazak brazilske zvijezde Neymara iz PSG-a je čini se bliži nego što se to očekivalo.

Iako je tek prošle godine stigao iz Barcelone za rekordnih 222 miliona eura, Cadena SER tvrdi da igrač ima opciju u ugovoru koja mu omogućava da klub napusti u ljeto 2019. godine za 220 miliona eura.

Istu vijest je objavio i Mundo Deportivo koji uz sve navodi i da se Neymar želi vratiti u Barcelonu, te da je čak i plakao pred rukovodstvom Barce da ga vrate u tim.

Ako zaista postoji klauzula u ugovoru to znači da će već narednog ljeta lov na Neymara biti otvoren. Interes za njegovim uslugama je svakako ogroman, a brazilski majstor je najveća želja madridskog Reala.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je očekivano dominantan u PSG-u, posebno u Ligue 1, a ukupno je u 41 utakmici postigao 39 golova.

Top Komentari

pogba69
Neće valjda u lejkerse, pored LeBrona nema šanse da igra
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije