Senzacija iz Španije: Neymar spreman da se vrati u Barcelonu
Brazilac je u nekoliko navrata i javno kazao koliko mu fali Barcelona, te da bi možda jednog dana ponovno volio zaigrati na Camp Nou (Foto: EPA)

Piše Mundo Deportivo

Senzacija iz Španije: Neymar spreman da se vrati u Barcelonu

Teme:

Saga oko nove destinacije brazilskog nogometaša Neymara se nastavlja.

Neymar je u ljeto 2017. godine prešao iz Barcelone u PSG u transferu vrijednom 222 miliona eura, ali epizoda na Parku prinčeva nije u potpunosti ispunila njegova očekivanja, pa se ponovo šuška o transferu.

Navodno Neymaru nije drago ni to što je u sjenci Kyliana Mbappea, kao što je to slučaj bio na Camp Nou sa Lionelom Messijem, a pomalo iznenađujuće kao nova destinacija se pominje - Barcelona. Mundo Deportivo je u srijedu na naslovnici donio priču kako je krilni napadač već ponudio svoje usluge bivšem klubu u nekoliko navrata i da Katalonci sada važu hoće li krenuti po njega.

“Neymarov povratak nije nemoguć”, ističe Mundo u naslovu teksta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Natpisi da je Neymar nezadovoljan u PSG-u ne čuju se prvi put. Ranije je to želio iskoristiti Real Madrid, ali su Francuzi tada glatko odbili mogućnost da prodaju svoju prvu zvijezdu.

Podsjetimo, Neymar je prethodno Barcelonin dres nosio od 2013. do 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi