Lovren je rješenje za Barcine probleme?
Umtiti i Vermaelen su povrijeđeni i Barca mora već u januaru kupovati defanzivca, a na listi želja je i sjajni hrvatski reprezentativac Dejan Lovren

Katalonci traže stopera

Lovren je rješenje za Barcine probleme?

E. Škorić

Barcelona ima problem s odbranom i traži novog defanzivca, a spominje se čak i Dejan Lovren.

Prvo je Mundo objavio da je iskusni Srbin Branislav Ivanović (34) meta Katalonaca, a sada se špekuliše i o Dejanu Lovrenu.

I opet je El Mundo Deportivo donio vijest. Tvrdi se kako Barca razmišlja i o Lovrenu koji bi trebao da nadoknadi izostanak povrijeđenih Umtitija i Vermaelena.

Lovren je imao odlično izdanje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i tu je ostavio dobar pečat, ali ove sezone igra odlično u tandemu sa Virgilom van Dijkom u dresu Liverpoola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, kako natjerati Redse da puste tako dobrog stopera koji ima uogvor do 2021. godine? Možda i ranije dok je imao strašnih kikseva, ali sada je teško očekivati da Jurgen Klopp pusti hrvatskog defanzivca.

Ostaje da vidimo hoće li uopće doći do pregovora, a u Barceloni sasvim sigurno imaju još nekoliko opcija i sigurno je da će u januaru potpisati jednog igrača u zadnjoj liniji.

Top Komentari

neo
onda mogu i Sunjica dovesti
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi