Navijači Liverpoola prijetili pogrešnom golmanu: Naći ću te i ubit ću te...
Nisu čak ni znali koji golman je stajao među stativama i na kraju je Elliot dobio veliki broj prijetećih poruka (Foto: EPA)

Neugodna situacija za Roba Elliota

Navijači Liverpoola prijetili pogrešnom golmanu: Naći ću te i ubit ću te...

Midhat Šljivak

Mohamed Salah je propustio revanš meč polufinala Lige prvaka protiv Barcelone.

Razlog tome je žestog udarac kojeg je dobio u meču Premiershipa protiv Newcastlea od strane golmana ovog tima Martina Dubravke.

Ipak, njegovo odsustvo nije smetalo Redsima koji su Barcelonu deklasirali sa 4:0 i plasirali su se u finale Lige prvaka.

Nakon sinoćnjeg meča zanimljivu objavu na Twitteru imao je rezervni golman Newcastlea Rob Elliot. Njemu su nakon utakmice sa Liverpoolom stizale mnogobrojne prijetnje, jer je povrijedio Salaha.

Naravno, navijači tima sa Anielda su napravili ogromnu grešku jer čovjek nije branio nijedan meč ove sezone, ali očigledno nisu znali da je na golu bio Dubravka.

"Kurvin sine, vidi šta su napravio Salahu", jedna je od poruka, dok drugi piše.

"Ako Liverpool izgubi, naći ću te i ubit ću te"...

Elliot se na sve samo nasmijao. Istakao je da mu je drago zbog pobjede Redsa, jer bi inače morao da se krije.

Zaista zanimljive scene i očigledno je da ima navijača koji razmišljaju više srcem nego glavom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti