Lovren se ne osjeća dobro: I Modrić mi je priznao da se pati...

Hrvatski defanzivac

Lovren se ne osjeća dobro: I Modrić mi je priznao da se pati...

Defanzivac reprezentacije Hrvatske Dejan Lovren priznao je za The Telegraph da se ovih dana oshjeća vrlo umorno.

Lovren, kao i mnogi drugi igrači koji su igrali samu završnicu Mundijala u Rusiji, nisu prošli pripreme sa svojim klubovima i sada, prema mišljenju hrvatskog fudbalera, ispaštaju.

"Vidim na primjeru Harryja Kanea da je i on možda malo umoran. Međutim, nije samo on u pitanju i mnogi hrvatski igtrači su emocionalno prazni. Ja se osjećam drugačije nego inače", rekao je Lovren i dodao:

"Jednostavno, nije isto ako ne proklazite pripreme sa klubom od prvog dana. Ja uopšte nisam prošao predsezonske pripreme sa svojim klubom. Najvažnije je ući u formu, a svi igrači koji su nastupali na Svjetskom prvenstvu sada imaju taj period adaptacije. Čak mi je i Luka Modrić priznao da pati. Teško mi je reći koliko će to kod koga trajati. Pa, čak se i Mohamed Salah pati. To toliko uzme iz vas, emocionalno i fizički...".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, Lovren je u proteklim danima igrao dva puta za reprezentaciju - protiv Engleske i Jordana.

Top Komentari

Benjamingst
Samo kuka kad Hrvatska igra lose, kad pobjedjuje onda pun sebe.
15 10
GGMU
0 od igraca precjenjen
9 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi