Lovren vrijeđao UEFA-ino takmičenje: Ma smiješno, besmisleno mi je igrati!

Hrvatski defanzivac

Lovren vrijeđao UEFA-ino takmičenje: Ma smiješno, besmisleno mi je igrati!

Hrvatski defanzivac Dejan Lovren vrijeđao je jedno od najnovnijih UEFA-inih takmičenja - Ligu nacija.

Ono što mnogi misle u svijetu fudbala, rijetko ko kaže, a jedan od onih koji su bez dlake na jeziku je defanzivac Liverpoola.

Nedavno je Lovrenov trener u Liverpoolu Jurgen Kloopp izjavio da je Liga nacija najbesmislenije takmičenje u svijetu fudbala, a Lovren se saglasio sa njegovom izjavom dodavši još ponešto.

"Slažem se sa Kloppom, ovo je smiješno takmičenje. Nema smisla sad igrati ovakve utakmice, nije to neko takmičenje da moraš pobijediti...Kvalifikacije počinju tek u trećem mjesecu naredne godine i ovo jesu utakmice koje svako može nazvati kako mu god volja, ali zapravo su prijateljske", rekao je Lovren.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, Hrvatska je u prvom meču u Ligi nacija prošlog mjeseca doživjela pravi debakl u gostima kod Španije jer je izgubila sa 6:0, a sada joj slijedi domaća utakmica protiv Engleske.

Top Komentari

Jadnimi
Kada dolaze u situaciju da lete u drugu ligu i B šešir, kritikuju.
23 10
Šaraf
Tanak je ovaj Lovren
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi