Lovren: Zbog Salaha sam namjerno laktom udario Sergija Ramosa

Hrvatski štoper barem priznaje

Lovren: Zbog Salaha sam namjerno laktom udario Sergija Ramosa

E. Škorić

Dejan Lovren, reprezentativac Hrvatske i novi član Zenita, govorio je o finalu Lige prvaka 2018. godine.

Real Madrid je dobio Liverpool u finalu Lige prvaka, a jedan od odlučujućih trenutaka desio se u prvom dijelu kada je Sergio Ramos, po mnogima i namjerno, udario i povrijedio Mohameda Salaha.

Lovren je u intervjuu za jednu egipatsku televiziju govorio o incidentu i prizanje da se kasnije osvećivao Ramosu.

"Namjerno sam udario Ramosa nakon što je povrijedio Salaha? Da, to je moguće. Ne želim napraviti veliku priču, ali Ramos je namjeravao povrijediti mog prijatelja, tako da je došlo vrijeme da plati za ono što je učinio", kazao je Lovren.

"Igrali smo puno bolje od Real Madrida prije nego što se Salah povrijedu u finalu Lige prvaka. Njegov izlazak bio je veliki udarac za nas, nakon njegovog izlaska počeli su dominirati u meču. Salah se izuzetno potrudio da se vrati nakon povrede kako bi igrao Svjetsko prvenstvo".

Kako je Salah reagovao nakon što mu je Ramos sve to uradio u finalu?

"Neću vam reći, ali nasmijao se...", dodaje Lovren.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ramosa je laktom udario u dresu reprezetnacije Hrvatske kada su igrali protiv Španije.

"Luka Modrić pokušao je smanjiti napetost između mene i Ramosa. Namjerno sam ga udario laktom i rekao mu da smo sada kvit. Poštujem Ramosa kao igrača i ono što radi za Real, ali s druge strane, ima neko ponašanje koje mi se ne dopada i koje šteti drugima", jasan je bivši igrač Liverpoola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TiTu
Kad ovi dapace fudbaleri pocnu pricati. Osvojili nakon 500 godina trofej i uzdigli se...
7 2
kostro
Idi propadaj,ti si 0 od igraca
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi