Dejan Lovren novi igrač Lyona!

Napustio Zenit

Dejan Lovren novi igrač Lyona! · Zvanično

Esmer Oštraković

Transfer pijaca je zvanično otvorena jučer, a već je završeno nekoliko sjajnih transfera, kao onaj Gakpa u Liverpool.

Osim toga, svakog minuta pojavi se vijest o mogućem velikom transferu, a jedan jako zanimljiv transfer ozvaničen je prije nekoliko minuta.

Dejan Lovren napustio je ekipu Zenita, te se vratio u svoj bivši klub Lyon, te će tako u Francuskoj nastaviti svoju karijeru.

Ugovor je potpisan do 2025. godine, te se od bivšeg igrača Liverpoola očekuje mnogo nakon povratka u ekipu Lyona.

Sada je Lovren i zvanično predstavljen kao novi igrač Lyona, a ubrzo se očekuje i da debituje za svoj novi klub.

Oglasi

Igrao je naravno Lovren dosta dugo u Liverpoolu, ali tamo su ga navijači uvijek ismijavali, jer su smatrali da nije na nivou njihovog kluba.

Nerijetko je Lovren pravio velike greške na utakmicama, te je tako bio predmet ismijavanja na društvenim mrežama širom svijeta.

Lovren je tako u svojoj 33. godini napravio jako dobar transfer, a jasno je da je on povratnik u ekipu Lyona gdje je pružao jako dobre partije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U Lyonu je Lovren proveo tri godine, te je upisao 72 nastupa u kojima je postigao dva gola, te je odlučio preći u Southampton.

Naravno u Lyon je prešao iz Dinamo Zagreba, a nakon Southamptona prešao je u Liverpool gdje je ostao šest godina.

Top Komentari

Milfhunter
Dabogda mene ismijavali u Liverpoolu kao njega, novinar kojem su obje vjerovatno lijeve nasao ismijavat igraca koji je toliko osvojio u karijeri
3 2
Jahic
Penzija FC
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi