Pojavio se i snimak koji je šokirao Hrvatsku: Poslušajte kako je Lovren vrijeđao novinare

Izgubio živce dok je izlazio sa stadiona

Pojavio se i snimak koji je šokirao Hrvatsku: Poslušajte kako je Lovren vrijeđao novinare

Endin Čaušević

Iskusni hrvatski reprezentativac Dejan Lovren našao se u centru pažnje nakon skandaloznog ponašanja u mix zoni nakon jučerašnje pobjede Hrvatske protiv Maroka i osvajanja bronzane medalje jer je verbalo napao novinare, a sada se pojavio i snimak svega toga.

Hrvatska je jučer uspjela da u utakmici za treće mjesto pobijedi Maroko i po drugi put u svojoj historiji osvoji bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu.

Nakon utakmice igračima Hrvatske uručene su medalje nakon čega su to proslavili s navijačima na Khalifa stadionu, a nakon toga fešta se nastavila i u svlačionici ove reprezentacije.

Međutim, mrlju na sve to kasnije bacio je Dejan Lovren zbog nevjerovatnog ponašanja u miks zoni i verbalnog napada na hrvatske novinare.

Lovren u prvi mah nije htio dati izjavu novinarima iako su ga oni pitali za to i prošao je pored njih, ali se potom brzo vratio nakon što je čuo da mu se neko od novinara nasmijao i tada je nastao haos.

"Ko se to smije?", pitao je Lovren, dok je jedan od novinara odgovorio: "Nismo se tebi smijali".

Oglasi

"Kakav je ovo način, vi ste protiv i smijete se i sprdate s nama. Vama nije drago zbog ovoga", govorio je Lovren dok su novinari ponavljali da se uopšte nisu njemu smijali, ali ga to nije smirilo.

"Ne, vi niste ponosni. Ljubavi, od početka niste vjerovali u nas. Pa sada se podsmjehuješ tu smradu jedan. Ti i ova gospođa, nisi to snimio kada si se smijao je li tako", govorio je Lovren, a ostali su pokušavali da ga smire.

"Ispred 30 ljudi govoriš takve riječi, pa čemu i zašto to? Nemoj govoriti tako i nemoj se tako ponašati. Ne priliči ti takvo ponašanje".

Nakon svega pojavilo se i audio snimak rasprave Lovrena i hrvatskih novinara u miks zoni, a to možete poslušati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Lovren je nakon što su pojedini novinari poručili da se tako ne smije ponašati i da je to sramotno s njegove strane odlučio da napusti miks zonu i ode u autobus koji je bio parkiran ispred stadiona.

Zbog svega su se oglasili i iz HNS-a i objavili su izvinjenje zbog Lovrenovog ponašanja prema novinarima koji su čak iz Hrvatske došli u daleki Katar kako bi pratili mečeve ove reprezentacije i sigurno je da takav ispad nisu zaslužili.

Top Komentari

Drakula
Bravo Lovrene,novinaru su najvece smece
5 3
StarMoVe
Vidi se da je Bosanac.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi