Lovrenov agent u Italiji završava njegov transfer

Sve bliže dresu Milana

Lovrenov agent u Italiji završava njegov transfer

E. Škorić

Dejan Lovren bi karijeru mogao da nastavi u Italiji, pošto se radi na njegovom transferu u Milan.

Milan je jučer zvanično predstavio Paola Maldinija i Zvonimira Bobana na direktorskim funkcijama, a čeka se da ubrzo i Giampaolo postane novi trener. U međuvremenu, radi se i na transferima.

Očigledno je da će ih biti kada je Milan u pitanju, a jedan od prioriteta je dovođenje stopera. Trenutno je u opticaju dolazak Lovrena i prema Daily Staru, njegov agent je u Milanu kako bi završio posao.

Lovren ove sezone nije imao puno prostora za igru pored Matipa i Van Dijka, ali je korektno odrađivao posao kada bi mu se ukazala prilika i nakon osvojene Lige prvaka, spreman je za promjene.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Milanu mu garantuju startno mjesto, samo treba još da Milan udovolji njegovim ličnim zahtjevima i da ga pokuša plaćati barem približno kao što je to činio engleski kluba.

Redsi su spremni da puste hrvatskog reprezentativca, ali zasad se ne spominju nikakve cifre.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi