Potencijalni Zmaj i dalje "teroriše" golmane u HNL-u

Lovriće ponovo strijelac

Potencijalni Zmaj i dalje "teroriše" golmane u HNL-u

E. Čaušević

Gorica je danas na svom terenu pobijedila Istru sa 2:1 nakon preokreta u okviru 23. kola HNL-a.

Istra je povela sa 1:0 u 25. minuti utakmice kada je Bande pogodio mrežu domaćeg tima. Gorica je u finišu prvog poluvremena uspjela da poravna na 1:1, ali je gol poništen zbog ofsajda nakon asistencije iz VAR sobe.

Međutim, Gorica je odlično počela drugo poluvrijeme. Domaći su poravnali na 1:1 već u 50. minuti, a u centru pažnje bio je Kristijan Lovrić koji se u posljednje vrimeme uveliko povezuje s bh. reprezentacijom.

Lovrić je postigao pogodak za 1:1 i nastavio je da teroriše odbrane u Hrvatskoj, te je ovo za njega već bio 15. pogodak u sezoni.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Gorica je do potpunog preokreta stigla u 73. minuti, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Mudrinski koji je tako postavio konačnih 2:1.

Ekipa Gorice je treća na tabeli sa 46 bodova, dok je Istra posljednja sa svega 14 bodova.

Top Komentari

Rajvosa2019
Momak je odlican , samo fino je izjavio ako ga nebudu zvali iz HR da bi ozbiljno razmislio o BiH / stim naravno vrsi pritisak za poziv u HR repku , nema od toga ama bas nista sto se tice nase repke
9 0
user1583752673
Vrsi pritisak na Hrvate koristeci nas, ma daj
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi