Dinamo odbio višemilionsku ponudu za Majera jer smatraju da vrijedi više

Zna se ko najbolje posluje na Balkanu

Dinamo odbio višemilionsku ponudu za Majera jer smatraju da vrijedi više

S. Grebović

Nakon fenomenalne prošle sezone i ovog će ljeta Dinamo biti u mogućnosti da prodaje svoje ponajbolje igrače za visoke cifre.

Bruno Petković, Luka Ivanušec, Mislav Oršić i Dominik Livaković su na Europskom prvenstvu sa reprezentacijom Hrvatske gdje će biti još bliže pogledu svjetskih skauta.

Osim njih, veliki interes postoji i za Lovru Majera iza kojeg je najbolja sezona u karijeri. Omaleni 23-godišnji veznjak je minule sezone postigao 14 golova i upisao 21 asisteciju.

Neki izvori kako Dinamo neće pristati na cifru manju od 15 miliona eura za njega, a navodno su Modri već odbili ponudu od 12 miliona eura od Marseillea.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Milan nije siguran može li toliko dati s obzirom na to da osim Majera želi i Lilleovog Jonathana Ikonea koji bi mogao koštati i preko 30 "milki".

Navodno, u utrci za njegov potpis našao se još jedan klub, a riječ je o Eintrachtu iz Frankfurta

Top Komentari

Manager
Vico posluje najbolje na Balkanu
9 3
Krivaja Zavidovići
Milki - :) :) :)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi