Low odabrao igrače za Englesku i Francusku
Foto: EPA

Gotze i Gundogan se vraćaju

Low odabrao igrače za Englesku i Francusku

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Njemačke Joachim Low objavio je spisak od 24 igrača za prijateljske utakmice protiv Engleske i Francuske.

Low je nakon godinu dana u reprezentaciju pozvao Marija Gotzea i Ilkaya Gundogana, a  na spisku su manje-više očekivana imena.

Golmani: Kevin Trapp, Bernd Lendo, Marc-Andre ter Stegen

Odbrana: Niklas Sule, Marvin Plattenhardt, Matthias Ginter, Mats Hummels, Antonio Rudiger, Jerome Boateng, Joshua Kimmich, Marcel Halstenberg.

Vezni igrač: Sami Khedira, Toni Kroos,  Mesut Ozil, Emre Can,  Ilkay Gundogan, Sebastian Rudy,  Julian Brandt, Amin Younes, Julian Draxler, Mario Gotze

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Napad: Sandro Wagner, Timo Werner, Lars Stindl

Nijemci će odigrati 10. novembra meč protiv Engleske, a četiri dana kasnije protivnik im je Francuska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi