Lucas Moura izazvao paniku u susjedstvu: "Imali smo osjećaj da je počeo rat"

Pretjerao je sa slavljem na Badnjak

Lucas Moura izazvao paniku u susjedstvu: "Imali smo osjećaj da je počeo rat"

Edmir Škorić

The Sun je objavio kako se nekoliko osoba požalilo zbog 'neprimjerenog ponašanja i remećanja javnog reda i mira od strane Lucasa Moure'.

Brazilac koji igra za Tottenham odlučio je na Badnjak organizovati veliku zabavu u svojoj kući u Londonu, ali su on i njegovi prijatelji pretjerali sa pirotehnikom.

Susjedi tvrde da su se nekoliko sati čule glasne eksplozije izazvane očigledno nekim kvalitetnijim i skupljim pirotehničkim sredstvima.

"Počeli su sa zabavom na Badnjak. Bacali su petarde u jedan ujutro i nekih sat vremena su nas terorisali s tim. Moja supruga i ja nismo mogli spavati, djeca su se probudila u tri...", ispričao je jedan od susjeda za Sun.

"Izgledalo je kao da je počeo rat, buka je bila neprestana i pretpostavljam da ih je sve to koštalo mnogo novca", poručio je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da je stvarno bio bezobličan. Muči me činjenica da samo on misli da može to učiniti. Zna da je gnjavio ljude, ali mislim da mu nije stalo", istakao je Mourin susjed, a Brazilac se zbog svega ispričao na kraju:

"Ispričavam se svima koji su bili iznervirani mojim vatrometima iza ponoći", kazao je Moura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi