Iznesen na nosilu i u suzama: "Treneru, uništili su mi nogu"

Brutalan start

Iznesen na nosilu i u suzama: "Treneru, uništili su mi nogu"

Admin Čaušević

Lucas Ocampos će pauzirati nekoliko sedmica nakon što je pretrpio brutalan start na meču protiv Getafea. 

Na Ocamposa je stratao Djene, a sudija Munuera koji prvobitno nije ni svirao faul je igrača Getafea isključio uz pomoć VAR tehnologije.

Argentinac je iznesen na nosilima i u suzama, a do tada je bio najbolji na terenu.

"Treneru, uništili su mi nogu", rekao je Ocampos treneru Julenu Lopeteguiju dok je bio ona nosilima.

Povreda skočnog zgloba djeluje ozbiljno. Pregledi su isključili lom, ali kako god sjajnog napadača sigurno čeka nekoliko sedmica pauze.

Ocampos je ove sezone zabo sedam golova i upisao četiri asistencije na 30 nastupa u dresu Seville. Propustit će mečeve polufinala Kupa Kralja protiv Seville, kao i dvomeč Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Sevilla je pobijedila Getafe s 3:0, a prelijep gol na debiju zabio je Papu Gomez. 

Top Komentari

Hakkinen
A.Čauševiću uz dužno poštovanje kako neće Ocampos igrati u polu finalu kupa kralja protiv Seville a dotični povrijeđeni Ocampos je IGRAČ TE ISTE SEVILLE??? Greška... A ko radi taj i griješi. Lp
3 3
ryan.giggs
Sevilla protiv Seville.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi