Lucas Paqueta odlazi u PSG?

Leonardo ga želi u Parizu

Lucas Paqueta odlazi u PSG?

E. Škorić

Milanov veznjak Lucas Paqueta našao se na meti PSG-a.

Leonardo je ovog ljeta iz Milana otišao u Pariz i ponovo je sportski direktor prvaka Francuske, a kao jedno od pojačanja vidi Brazilca kojeg je upravo on i otkrio.

Paqeta je doveden u januaru u Milan za 35 miliona eura i već u prvim utakmicama u dresu Rossonera pokazao je da itekako ima kvaliteta i da će biti veliki igrač.

Sada Corriere dello Sport tvrdi da će Leo iskoristiti taj odnos i svoje znanje o financijskim nevoljama Milana kako bi Paquetu doveo u Pariz.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Brazilski reprezentativac zamišljen je kao zamjena za Adriena Rabiota, koji će kao slobodan igrač potpisati za Juventus.

Nije poznato koliko bi PSG mogao ponuditi za Paquetu, ali to bi sasvim sigurno bilo više od 35 miliona eura koliko ga je Milan prethodno platio Flamengu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi