Na San Siru šokirani nakon što je izrečena kazna za Paquetu

Nema ga do kraja sezone

Na San Siru šokirani nakon što je izrečena kazna za Paquetu

E. Škorić

Brazilskom veznjaku Lucasu Paqueti dodijeljena je žestoka kazna zbog onoga što je napravio jučer tokom meča Milan - Bologna.

Paqueta je nakon što je dobio žuti karton udario sudiju po rukama, a ovaj mu odmah pokazao put u svlačionicu. Brazilac se tek vratio nakon povrede i odmah zadao nove probleme Gennaru Gattusu.

U tom meču Milan je slavio s 2:1 protiv Bologne i ostao je u igri za Ligu prvaka, ali sve je bilo u sjeni poteza Paquete i Bakayoka, koji je odbio sredinom prvog dijela da uđe u igru, a onda još i poručio Gattusu da od*ebe.

S Bakayokom su u klubu odlučili interno riješiti problem, dok je Paqueta dobio tri utakmice suspenzije.

To znači da će bez Brazilca Milan igrati u najbitnijim utakmicama sezone - protiv Fiorentine, Frosinonea i SPAL-a. Milanu ni tri pobjede ne garantuju četvrto mjesto, s obzirom da su sada na minus tri od Atalante.

Potražite više informacija na temu Serie A:



Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
dobro ovaj Gatuzo iskreno gura sa ovom ekipom ovo jebe lud zbunjenog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi