Luciano i Dominik Bradvica - golmanski dragulji iz Međugorja

Mladi golmani rade pod budnim okom Vukašina Petranovića

Luciano i Dominik Bradvica - golmanski dragulji iz Međugorja

Međugorje je, kao i cijelo područje Hercegovine oduvijek bilo rasadnikom sportskih talenata.

Od tenisa, rukometa, košarke pa sve do nogometa, velik je broj sportaša iz ovog malog hercegovačkog mjesta i okolice koji su napravili velike sportske karijere.

Mlada braća Dominik i Luciano Bradvica na dobrom su putu da nastave i nadopune tu priču o međugorskom sportskom fenomenu. Dva mlada golmana (Lucijano 15 godina, Dominik 14) su ogromni talenti među vratnicama a ovi golobradi mladići na sebe su već skrenuli pozornost mnogobrojnih nogometnih skauta širom Europe. Braća Bradvica brane u omladinskim pogonima HŠK Zrinjski, a njihov osobni trener je legendarni Vukašin Petranović, proslavljeni golman mostarskog FK Velež koji je za SportSport.ba potvrdio da se radi o dva vanserijska talenta, te za veliki interes za ova dva još uvijek dječaka.

Luciano i Dominik osim velikog i urođenog talenta veliki su radnici i vrijedno treniraju svakog dana i po nekoliko sati. Ne treba čuditi ukoliko uskoro ova dva mlada momka osvanu u nekom većem klubu i naprave velike karijere. Zanimljivo, iz Međugorja dolazi još jedna golmanska obitelj. Vladimir Vasilj branio je u zagrebačkom Dinamu te bio članom hrvatske nogometne reprezentacije koja se 1998 na Mundijalu okitila broncom, dok su njegovi sinovi Nikola i Filip danas golmani ukrajinske Zorye i NK Travnik prošli skoro sve uzraste omladinskih selekcija naše zemlje. 

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi