Lučić: Došli smo da pobijedimo, no zadovoljni smo i bodom

Golman Borca za SportSport.ba

Lučić: Došli smo da pobijedimo, no zadovoljni smo i bodom

S. Mlaćo

Vodio je Borac, no na kraju osvojio samo bod u Doboju kod Kaknja.

Mladost se probudila u drugom dijelu, postigla pogodak preko Hadžića, a na kraju mogla i do čitavog plijena.

"Teška utakmica. Igrali smo da ostanemo u vrhu. Njima su bodovi bili prijeko potrebni, te je rezultat na kraju realan. Sve u svemu ovaj bod je najrealniji", kazao je Lučić.

Sada slijedi pauza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Došli smo da pobijedimo, no zadovoljni smo bodom. Igramo dobro, imamo kontinuitet, to nas drži i vjerujem da ćemo nastaviti tako".

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Borac moze sve osvojiti uz pomoc sudija, da je sudija kako treba ne biste nista osvojili protiv Mladosti, znam trebao si reci: "Dosli smo da pobijedimo uz pomoc sudija, ali zadovoljni smo i jednim bodom."
1 1
MLADOST
Ekipa koja svaku utakmicu osvoji bodove pomoću sudija. Ovaj savez treba tužiti i trenutnom rukovodstvu doživotno zabraniti bavljenje sportom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi