Veliki i poslije poraza: Šta je FK Olimpik poručio FK Velež nakon ulaska u Premijer ligu

Gospodski potez tima sa Otoke

Veliki i poslije poraza: Šta je FK Olimpik poručio FK Velež nakon ulaska u Premijer ligu

Samir Mlaćo

FK Velež i FK Olimpik završili su bitku za Premijer ligu. Velež je pobjedom u Visokom kolo prije kraja osigurao naslov prvaka, te tako ispunio svoj cilj.

Olimpik je danas savladao FK Rudar 3:1 i najbolji mogući način se oprostio od svojih navijača, te će Vukovi vjerovatno naredne sezone pokušati doći do titule.

Dueli Veleža i Olimpika ove sezone bili su prava poslastica, a u pojedinim momentima bilo je veoma 'prljavo', kako van terenu, tako i van njega.

Sada su sa Otoke pokazali da su veliki i u porazu, odnosno izgubljenoj bitki, te uradili zaista gospodski potez. FK Velež čestitali su na tituli prvaka.

"Fudbalski klub Olimpik koristi priliku da čestita FK Velež osvojeno prvo mjesto u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine i plasman u Premijer ligu BiH. Mostarcima želimo puno sreće u narednoj sezoni", istakli su iz FK Olimpik putem zvanične stranice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RedArmySarajevo
Nakon svega, to je ipak licemjerstvo, a nikako gospodski potez...Otoka velika i u porazu...zanimljivo.
12 4
Aduka
mrs stoko smrdljiva jebo vam zeba pehar i pandja majku smrdljivu raspalu fuj fuj fuj
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti