Ludilo u njemačkoj Cvajti: HSV u nokautu nakon prvog poluvremena, navijači u šoku

Čini se da će sve prokockati

Ludilo u njemačkoj Cvajti: HSV u nokautu nakon prvog poluvremena, navijači u šoku

S. Mlaćo

U njemačkoj drugoj ligi, popularnoj Cvajti, igraju se susreti posljednjeg 34. kola, a velika borba vlada za sami vrh tabele.

Arminia Bielefeld je već odavno osigurala prvo mjesto, dok je na drugom mjesto Stuttgart koji nakon prvog dijela protiv Darmstadta ima 1:1. Ovaj tim je već također osigurao plasman u elitni rang.

Velika borba vlada za treće mjesto koje vode u doigravanje za Bundesligu. Heidenheim je treći i ima 55 bodova, a sada gubi kod lidera Arminije sa 2:0.

Hamburger se nada kiksu Heidenheimu s obzirom da ima samo bod manje, ali mu je potrebna i pobjeda nad Sandhausenom kojem apsolutno ništa ne treba. Ipak, gosti vode sa 2:0 nakon prvog dijela i domaći navijači koji susret u svojim domovima su u šoku.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

HSV-u sada treba pravo čudo i zaista nas očekuje sjajno drugo poluvrijeme u Cvajti.

Top Komentari

tuanzebe
kao što sam milion i jedan put ponovio,najveća prevara od fudbalskih ekipa je HSV
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi