Ludnica u Barceloni: Za nepovjerenje rukovodstvu fali još 270 potpisa, rok do 15 sati...
Foto - EPA

Bartomeu čeka

Ludnica u Barceloni: Za nepovjerenje rukovodstvu fali još 270 potpisa, rok do 15 sati...

M. Šljivak

Peticija članova Barcelone o izglasavanju nepovjerenja aktuelnom predsjedniku kluba Josepu Bartomeuu završava danas.

Članovi kluba imali su mogućnost da stave svoj potpis za izglasavanje nepovjerenja predsjedniku i upravnom odboru kluba, a potpisivanje peticije traje još danas do 15 sati.

Do sada je potpis dalo 16250 članova kluba. Do roka u 15 sati potrebno je još 270 potpisa, kako bi se došlo do brojke od 16520 koji su potrebni za prelazak u narednu fazu izglasavanja nepovjerenja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bit će ovo sasvim sigurno ponovo ludi sati u katalonskom klubu, a vidjet ćemo hoće li 'opozicija' uspjeti da svrgne aktuelnog predsjednika.

Još malo vremena imaju za to.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Do prekjuče nedostajalo više od 2000 potpisa. Ovi Katalonci k'o i mi, sve u zadnji čas ostavljaju. Nadam se da će se izglasati nepovjerenje trenutnoj upravi.
6 0
felee
Nema od te ljubavi ništa
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi