Ronald Koeman ne može sjediti na klupi Barcelone
Foto - EPA

Problem za Barcelonu

Ronald Koeman ne može sjediti na klupi Barcelone

M. Šljivak

Nizozemski stručnjak Ronald Koeman preuzeo je nedavno vođenje ekipe Barcelone.

Od njegovog dolaska na Camp Nou desile su se brojne stvari. Bilo je veoma uzbudljivo u redovima katalonskog kluba, ali na kraju se sve polako smirilo.

Međutim, u nizu silnih bizarnosti ovog ljeta u Barceloni dolazi još jedna. Ronald Koeman još uvijek ne može sjediti na klupi tima zbog jasnih pravila La Lige.

Barcelona još uvijek nije postigla dogovor sa bivšim trenerom Quiqueom Setienom o isplati zbog otkaza. Setien traži isplatu kompletnog ugovora kojeg je imao, dok rukovodstvo Barce traži kompromis i dogovor o manjem iznosu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako Setien ne odustaje od novca, nastao je problem za Koemana, koji prema pravilima ne može sjediti na klupi u službenom meču dok Barcelona ne riješi status starog trenera.

Dobra stvar za Barcelonu je što oni svoj prvi meč u prvenstvu igraju tek za deset dana. Svi se nadaju da bi se do tad mogao riješiti problem sa Setienom i da će Koeman moći da sjedi na klupi tima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
ja iskreno vjerujem u ovog covjeka, covjek ce dati maksimum od sebe
4 0
pjanke.sa
Ja ne znam sta je vise cudno sto neko trazi dogovorenu isplatu po ugovoru. I otkud se stvorila fama da ono sto je ugovorom definisano moze klub da promijeni. Crazy
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi