Niko ne može da vjeruje kako je Koeman "promijenio ploču" oko Luisa Suareza

Vjerovatno ostaje u Barceloni

Niko ne može da vjeruje kako je Koeman "promijenio ploču" oko Luisa Suareza

E. Čaušević

Barcelona je večeras na svom terenu pobijedila Gironu sa 3:1 u prijateljskoj utakmici.

Za Katalonce je ovo bila druga pripremna utakmica pred nastavak sezone koji ih očekuje za desetak dana. Barca je u svom trening kampu uspjela da slavi sa 3:1, a junak je bio Lionel Messi koji je postigao dva gola.

Nakon ove utakmice holandski trener Ronald Koeman govorio je o Luisu Suarez kojeg je otpisao još prije nekoliko sedmica. Međutim, čini se da je Koeman sada promijenio ploču.

Jutros su se pojavile priče da su čelnici Barce odustali od prodaje Urugvajca i da će on ostati do kraja sezone. To je promijenilo i Koemanovo mišljenje što je najbolje pokazao nakon večerašnjeg meča.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Luis Suarez i ja smo jutros imali razgovor o njegovoj budućnosti. Čekamo da vidimo da li će on ostati ili ne. Ako konačno ostane u Barceloni onda će on biti još jedan igrač u ekipi kojeg imam na raspolaganju", rekao je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Pa ako Mesi kaže oni moraju to ispoštovati već je viđeno i ranije ista priča oko ovog kluba ako nastave ovako čeka ih sudibina Milana sredina tabele realna očekivanja
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi