Ludnica u Bornemouthu: Šest golova u prvom poluvremenu, četiri za šest minuta

Spektakularna utakmica

Ludnica u Bornemouthu: Šest golova u prvom poluvremenu, četiri za šest minuta

E. Čaušević

Fudbaleri Bornemoutha trenutno igraju na domaćem terenu protiv Watforda meč 21. kola Premiershipa.

Ovaj meč će se sigurno dugo pamtiti jer smo u prvom dijelu vidjeli čak šest golova. Utakmica je prvo odgođena jer se upalio alarm za požar na sjevernoj tribini, a nakon što su vatrogasci reagovali počela je 15 minuta sa zakašnjenjem.

A, onda je počeo spektakl na Vitality stadionu. Watford je brzo stigao do prednosti od 0:2 nakon što je Deeney postigao dva gola u 14. i 27. minuti. No, onda smo u samo šest minuta vidjeli čak četiri gola. Prvo su domaći smanjili na 1:2 u 34. minuti golom Akea, a tri minuta kasnije Wilson je poravnao na 2:2.

Međutim, minutu kasnije Watford ponovo dolazi do prednosti golom Seme za 2:3. Ipak, već u narednom napadu Bournemouth po drugi put dolazi do izjednačenja, a u listu strijelaca upisuje se Fraser za 3:3. Nadamo se da nas isti fudbal čeka i u nastavku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti