23

Komentari (23)

milozadrago
mitomani standardno kmece i cekaju poraz Sarajeva kako bi i oni osjetili radost. jbg 8 godina osjetili radost nisu a trenutno im je i zima -5. hajde ne placite mitomani sad ce turnir u Hrasnici pa ga mozete osvojiti abd.
Igrala se viktorija pred autobusom koji je bio parkiran ispred gola, neko igra viktoriju protiv neke ekipe i zamisli ta ekipa hoce grupno takmicenje, pa to je smiesno i zalosno. Sarajevo me je totalno razocaralo.
BordoBijeli1946
Zamislite sada sta je strumfovski mozak. Navijaci ekipe koja je 8 godina bez titule, klub pred gasenjem, ispali u prvom pretkolu i trenutno cetvrti na tabeli se smije navijacima kluba koji je u zadnjih 5 godina tri titule osvojio, nikad jaca finansijska situacija, ispao u play offu nakon poraza od Celtica 0:1 i trenutno prvi na tabeli. MANIJAK NE MOZE BITI SVAK'
BlueBoys
Nemoj tako pricat. ;D Zamislite sada, a tek tada sta je bio Indijanski mozak. Klub im godinama bio na virslama i pastetama a marke mu nisu dali. Xaxaxxa....Finansijska situacija je sada jaka kako smo drugom na grbaci. :D Navijaci koji do prije 5 godina nisu znali sta je pehar u BH okvirima dok se nije ukazao PUNAC. :D Mi smo Divovi svako nam je plijen osim Celtica. :D
BordoBijeli1946
Sve stoji, ali mi nismo taj retardirani mentalitet da vam se smijemo dok se mi raspadamo. Budite i vi na grbaci ako vas neko hoce jadovi. Vi se nama kao smijete, a raspad sistema. Doduse ode i Dado za pare, porezna zadovoljno trlja ruke. Sad ce i Koldzo uletiti malo, bice i za toplog. Donacija ova, sergijica ona i eto zeljkana, dovoljno da prezivi do Decembra, a poslije Decembra kud koji mili moji hahahahhahahahah
Asam85
Mi pitarima govorimo kako su uvijek na objavama o Željezničaru, a mi gori od njih. Pustite ljude neka slave uspjehe svog tima, jer bez obzira na poraz ovo jeste uspjeh kada uzmemo u obzir iz koje lige dolazimo i kakve se utakmice igraju, bez tempa,dinamike, sporo, i to je ono što je Sarajeva koštalo poraza.
user1571956549
Hahaha parkirali autobus pred gol i kontaju da mogu proci hahahhahaa koji klocevi
Sarajlija46
Nek vi protiv Azota igrate ofanzivno:)
COVID19
Vi parkirali autobus protiv cifuta kad ste vec bili ispali. Debilu.
BlueBoys
Cuje se i kako vozac govori..." Sklonite se malo da vas ne pogazim" "Niko maske me nosi"....:D
ismir1946
Doktore nisam te prepoznao,kako te nije stid komentarisati na našem članku,doduše redovno ti pratiš Divove.Hvala ti,a o maskama pričaš a kad ste pružali podršku igračima na treningu svi ste nosili maske jelde.
BlueBoys
Xaxaxa...Sta si se upalio poglavico? Maske su preporuka kriznog staba. :) Jos mi samo reci koja vrsta Diva jel onaj sa stabljike graha, Kiklop ili Div iz bajke? :)
hordaaaassaistoka
Aaa ko nam govori za preporuke kriznog staba i o koroni TIM KOJI JE IMAO 6 ZARAZENIH vi nam govorite o mjerama zastite?????
BlueBoys
Xaxaxa...Pa sta ste se upalili majka mu stara, ne moze covjek ni da se nasali...
BordoBijeli_exyu_sa
Ma samo jako sampioni
user1601026645
Ovo samo u nas ima jos se rukovodimo onom dobro je nismo se osramotili.
realno_govoreci
Ovo ti je ono naši su nemoj kritikovati zato nam i jeste kako jeste. Svaki vid kritike koja moze dovesti do promjene na bolje se smatra pametovanjem i papanlukom,ali da se povuče koja ćiza i loči ko Pena kakva je normala i to se traži . Ponosimo se ispadanjem sa samo jednim golom od ovakvog Celtika kojeg je jedan Ferencvaroš izbacio ,to je naš vrhunac. Ma nek se raduju,za drugo i nisu
Uranija
Taj ferencvaros je i Dinama izbacio... moramo biti realni...taj Celtic svake godine igra grupne faze euro lige ili lige šampiona...10 puta vrijedniji itd.itd. Nije problem imati visoko mišljenje o sebi ali isto tako mora se korak po korak ići i uz sve to mora se sreće imati (taj ferencvaros je bukvalno 2 puta po golu opucao i 2gola dao Celticu i tako prošao)
ismir1946
Smiješan si ,taj isti Ferncvaroš kojeg ti očigledno omalovažavas je u grupnoj fazi,ako misliš da je to slučajno ti veze Nemas o fudbalu.
realno_govoreci
Evo stručnjaci od Ferencvaroša napravišo napraviše novu Barcu samo zato što im je teško priznati da smo dno dna jer imamo jednog ili eventualno dva igrača koji mogu odigrati više od 60 min utakmice.
ludilobrale
Ja mislim da ne postoje navijaci.koji su skloniji kritici od navijaca Sarajeva ali treba biti relan pa reci da nam treba jos jedna godina dizanja ekipe i uz malo srece u pretkolina LP i moze se doc do grupne faze EL ovo je sasvim uredu ovi nisu sutnuli na gol kako valja sve ce se ovo.vratit ako Bog da.
ludilobrale
O Tome u pricam al ne mozes ti pojedinim debilima objasnit nit se razumije a jos mrzi.Sarajevo to je slijepo u oci.
VelikiMislilac
Pozelila se raja fudbala, navijanja, stadiona. Pustite nas vise na stadione!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.