Ludnica u Dortmundu: Haaland igra od prve minute

Dočekuju Unior Berlin

Ludnica u Dortmundu: Haaland igra od prve minute

Endin Čaušević

Mladi norveški napadač Erling Haaland oduševio je sve svojim igrama u dresu Borussije Dortmund.

Haaland je u Dortmund stigao ove zime iz Red Bull Salzburga, te je u prve dvije utakmice postigao čak pet golova. To zvuči još nevjerovatnije zbog toga što je obje utakmice na teren ušao tek sredinom drugog poluvremena.

Norvežanin je oduševio navijače njemačkog kluba svojim igrama i pokazao da će biti veliko pojačanje. Dortmund danas igra na svom terenu protiv Union Berlina, a Haaland će po prvi put zaigrati od prve minute.

Utakmica se igra od 15:30 sati i jasno je da je Dortmund veliki favorit. Jedino pitanje je da li će Haaland uspjeti nastaviti nevjerovatnu seriju u dresu Dortmunda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Borussia Dortmund: Burki, Piszczek, Hummels, Akanji, Guerreiro, Witsel, Brandt, Hakimi, Sancho, Reus, Haaland.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi