Ludnica u Lyonu, šest golova i veliko razočaranje Lavova

Liga 1

Ludnica u Lyonu, šest golova i veliko razočaranje Lavova

Edmir Škorić

Lyon je bio blizu prve pobjede, ali domaćin je propustio dva gola prednosti i na kraju je osvojio samo bod protiv Clermonta (3:3).

Prosto je nevjerovatno na koji način je Lyon ostao bez pobjede. Vodio je 3:1 u finišu, imao stopostotne šanse, a onda se sve osvetilo domaćinu.

Nakon ubačaja iz kornera u 91. minuti, Rashani glavom pogađa za 3:3. Isti je igrač u 80. minuti, nedugo nakon ulaska u igru, postigao pogodak za 3:2.

Lyon je imao 3:1 na poluvremenu. Poveli su golom Dembelea u petoj minuti, a isti je igrač u 21. minuti pogodio za 2:1, pošto je ranije autogolom Diamondea Clermont uspio da izjednači na 1:1.

Nakon fantastične akcije u sudijskoj nadoknadi prvog dijela Paqueta je postigao pogodak tada za 3:1 i izgledalo je zaista da će Lyon najzad nakon dva poraza napokon ostvariti pobjedu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prava je drama viđena u nadoknadi ove utakmice, čak je Clermont imao zicer za potpuni preokret.

Lyon ima samo jedan bod nakon tri kola, a Clermont sedam i nastavlja da pruža sjajne partije u Ligi 1.

Top Komentari

Kiss
Clermont je svakako pokazao kakva je ekipa,nakon 3:1 izjednačiti nije mala stvar još protiv Lyona koji je uvijek u vrhu Francuske lige,bravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi