Chelsea poslao lijevog beka u Lyon

Talijanski Brazilac u novom klubu

Chelsea poslao lijevog beka u Lyon · Zvanično

S. Grebović

Emerson Palmieri je čini se konačno pronašao svoju sreću.

Ovaj 27-godišnji Brazilac sa italijanskim pasošem jednostavno nije imao mjesta u Chelseaju pored Marcosa Alonsa i Bena Chilwella.

Toga su svjesni i Plavci koji su odlučili da ga pošalju na pozajmicu i to u redove Lyona koji je prilično deficitaran na njegovoj poziciji.

U pitanju je posudba do kraja sezone, a koju će Francuzi platiti 500.000 eura.

Iako se nije mnogo naigrao u prošloj sezoni, ona će za njega ostati u najljepšem mogućem sjećanju. Titula prvaka Evrope sa Chelseajom i Italijom je nešto što će pamtiti do kraja života.

Za Plavce je prošle sezone odigrao tek dvije utakmice u Premiershipu što je jasan znak da za njega više tamo mjesta nema.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

user1614932756
Prodao u naslovu a covjek otiso na pozajmicu do kraja sezone ko vam je diler javite da znam kad mi bude tesko
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi