Ludnica u Milanu: Sedam golova, tri preokreta i pobjeda Intera
FOTO: EPA

Kakav susret

Ludnica u Milanu: Sedam golova, tri preokreta i pobjeda Intera

E. Oštraković

Nogometaši Fiorentine na nevjerovatan način poraženi su u gostima kod Intera sa 4:3.

Gosti su došli do vodstva na samom otvaranju utakmice. Kouame je doveo Fiorentinu u vodstvo već u 3. minuti.

Golova nije bilo do same završnice prvog poluvremena kada je stvari na početak vratio napadač Intera, Lautaro Martinez.

Inter je do preokreta došao u 52. minuti kada je autogol postigao Ceccherini. Pet minuta kasnije bilo je 2:2. Gol za Fiorentinu postigao je Castrovilli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fiorentina je do novog gola došla u 63. minuti, a gol je postigao Chiesa. Činilo se tada da će gosti ostvariti pobjedu.

Ipak, nevjerovatan preokret Intera viđen je u posljednim trenucima utakmice. Prvo je Lukaku u 88. minuti izjednačio na 3:3, a samo minut kasnije D'Ambrosio preokrenuo je na 4:3.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ribery je imao dobru asistenciju za Vlahovica, ali je Vlahovic potpuno sam sutirao pored gola, da je Vlahovic postigao gol, to bi onda bilo vec 4 : 2 u korist Fiorentine i ujedno treca dobra asistencija Riberija, dakle Fiorentina bi bila u mnogo vecoj sansi za pobijedu. Vlahovic je kriv i za cetvrti primljeni gol, jer nije dobro pokrivao igraca Intera koji je postigao cetvrti gol, sve u svemu najveci tragicar utakmice bio je Vlahovic, mislim da je on glavni krivac za poraz Fiorentine, da sam ja trener Fiorentine Vlahovic ne bi bio ni na klupi za rezervne igrace Fiorentine na sledecoj utakmici.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi