Ludnica u svlačionici Derbyja: Lampard poveo navijanje i 'zaplakao'

Ovo ima samo na Otoku

Ludnica u svlačionici Derbyja: Lampard poveo navijanje i 'zaplakao'

S. Grebović

Sinoć je odigran revanš susret playoffa za plasman u finalnu utakmicu doigravanja za ulazak u Premier ligu između Leeds Uniteda i Derby Countyja.

Šest golova, jedanaest žutih, dva crvena kartona i jedan penal. Sve smo to vidjeli u 90 minuta borbe za plaman u playoff za ulazak u Premiership između Leedsa i Derbya.

Na kraju su uspješniji bili izabranici Franka Lamparda koji su nakon poraza u prvom meču nadoknadili zaostatak i slavili u revanšu sa 4:2. Tako su Ovnovi sebi trasirali put za Londonu gdje će na kultom Wembleyu protiv Aston Ville igrati za plaman u Premier ligu.

Leeds je, možemo slboodno reći, najveći gubitnik sezone budući da su kroz čitavu godinu bili prvi, ali su posustali u nekim presudnih utakmica i na kraju ostali bez plasmana u najviši rang fudbala u Engleskoj.

Lampard je već sada dokazao da ga nakon uspješne igračke očekuje isto tako dobra trenerska karijera, a ovaj veliki uspjeh je itekako znao da proslavi sa svojim fudbalerima. Svlačionicom Derbyja se orila popularna pjesma među navijačima "Stop crying Frank Lampard", koju je 'poveo' legendarni igrač Chelseja.

Kako je to izgledalo pogledate u sljedećem video prilogu:

Top Komentari

Medo-Brundo
Ma ima i kod nas - pogledajte utakmicu FK Teocak - FK Krcmarici
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi