Ludost: Navijač Fenera razbio TV iako je njegov klub slavio
Foto: Screenshot

Nervoza i ispred malih ekrana

Ludost: Navijač Fenera razbio TV iako je njegov klub slavio

Jučer su Fenerbahče i Bešiktaš odmjerili snage u jednom od istanbulskih derbija, a na kraju je uspješniji bio domaći Fener.

Fenerbahče je slavio rezultatom 2:1, u utakmici punoj naboja, nervoze i želje za pobjedom. Koliko je na terenu bilo vatreno pokazuje i činjenica da je sudija podijelio čak pet crvenih i devet žutih kartona.

Glavni sudija meča je dosudio i dva penala, oba za Fenerbahče. Domaćini su završili utakmicu s devetoricom, dok je Bešiktaš poseljednji sudijski zvižduk dočekao sa osam igrača.

Iako je Fener zabilježio pobjedu, društvenim mrežama kruži snimak jednog strastvenog navijača ove ekipe, koji je derbi pratio na TV ekranu. A tokom prenosa je upravo njegov TV stradao. Naime, navijač Fenerbahčea, vidno iznerviran, najvjerovatnije nekom sudijskom odlukom, odlučio je u potpuosti uništiti svoj TV.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi