5

Komentari (5)

enko
U ovom savezu sbk,nokad losija situacija.sjetite se viteza,iskre,kiseljaka,metelege svi ispali i pali na dno.prvenstveno radi svojih uprava pa i nerada clanova IO.kad su pred izbore hodali od kluba do kluba,davali po loptu ,dvije obecavali brda i doline.danas citam na ovoj stranici onaj sarajcic prodavao doniranu opremu,onaj basara predsjednik znk iskra clan opcinskog vjeca a u sukobu interesa,itd omladinska liga cirkus,sluzbene osobe moze ko hoce ,pa nije cudo da se ovo desava.sudijska organizacija podjeljena .pojedinci priskrbili sebi po nekoliko funkcija u nsfbih i ns bih, mjenjati sistem izbora i ovdje politika.
davide.azzurri
E ovako treba Vicu nakautirati i onog Vranjesa sjeme mu ***em
Petraaa
Nije to način, krade se i u Europi samo se ti suci kazne drastično. Ako smo s balkana ne moramo bit i seljaci i čobanski se ponašati..
Ajax11
Tako treba,dodze ti i krade te
BlueBoys
Ubili bukvar u njemu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.