Nije samo Mbappe izdao Real Madrid: Ovaj čovjek je to učinio na podmukao način
Foto - EPA

Imao je dogovor, ali novac je presudio

Nije samo Mbappe izdao Real Madrid: Ovaj čovjek je to učinio na podmukao način

Midhat Šljivak

Kylian Mbappe mjesecima se povezivao s potpisom za Real Madrid.

Zvijezda francuskog PSG-a na stolu je imala ponudu svog aktuelnog kluba i Kraljeva iz Madrida, a na kraju se odlučio ostati u PSG-u.

Predsjednik velikana iz Madrida Florentino Perez Mbappea smatra izdajnikom, pa se nove priče o dolasku Mbappea u klub uzimaju s rezervom.

Španski mediji donose informaciju kako Mbappe nije jedini koji je izdao Real Madrid u prethodnim mjesecima. Umjesto Kraljeva PSG je izabrao i Luis Campos.

Ovaj poznati sportski radnik imao je dogovor s madridskim velikanom o preuzimanju pozicije sportskog direktora. Svi uslovi su bili dogovoreni, ali se zatim pojavio PSG.

Parižani su 58-godišnjem Portugalcu ponudili ugovor koji se ne odbija. Obećali su mu i ogromnu moć u klubu i on se na kraju odlučio da potpiše za PSG.

Oglasi

Međutim, samo nekoliko mjeseci kasnije govori se o njegovom odlasku iz Pariza. Iako važi za čovjeka s čvrstom rukom, neslaganje s rukovodstvom kluba je ogromno i Campos je spreman otići.

Ponude iz Madrida sada sigurno neće biti. Campos je propustio šansu da bude bitan dio jednog od najvećih klubova u historiji izabrao je veći ugovor ispred povijesti.

Ipak, treba istaći da je on ranije radio u Realu kao skaut i analitičar dok je Jose Mourinho bio u klubu, a zatim je otišao u Monaco, gdje je kao sportski direktor radio čuda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U klub je doveo imena kao što su Falcao, Moutinho, James, Bernardo Silva, te je završio brojne transfere ovih fudbalera.

Nakon Monaca radio je i u Lilleu i također je odradio fenomenalan posao i ovaj tim je uspio uzeti titulu prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Jutro.. Da li znate i vjerujete: NEVJEROVATNO ALI ISTINITO; Pedja duduk i nemir hadzic su jos uVijek uposlenici FK SARAJEVA! I jos eksluzivnije i vise nevjerovatno; takozvane HORDE ZLA jos uvijek podrzavaju ovu prodaju i veleizdaju!!!!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi