Enrique zaprijetio igraču koji je dečko njegove kćerke: "To ako uradiš, više nikad nećeš zaigrati!"

Neizostavni je član startne postave

Enrique zaprijetio igraču koji je dečko njegove kćerke: "To ako uradiš, više nikad nećeš zaigrati!"

A. Čaušević

Čini se da Luis Enrique još uvijek nije spreman da postane djed. Selektor Španije koji ima 52 godine se nalazi u delikatnoj situaciji pošto je jedan od ključnih igrača reprezentacije ujedno i dečko njegove kćerke. 

Španija je Svjetsko prvenstvo otvorila ubjedljivom pobjedom nad Kostarikom. Završeno je 7:0, a dvostruki strijelac je bio Ferran Torres, sjajni 22-godišnjak koji je i potencijalni zet selektoru Enriqueu.

Enrique i Torres imaju sjajan odnos i odličnom treneru ne smeta previše što je njegova kćerka Sira Martinez izabrala upravo njega za svog momka te njih dvojica imaju sjajan odnos.

Ipak, sada je stigla ozbiljna prijetnja Torresu te će ubuduće morati biti jako oprezan u krevetu sa mirnom i povućenom Sirom koja se također nalazi u Kataru.

"Ako Torres zabije gol i stavi prst u usta prilikom proslave odmah bi ga zamijenio i poslao na tribine i više ne bi zakoračio na teren", poručio je Enrique.

Oglasi

Bilo to u šali ili ne, jasno je da Enrique još uvijek ne želi postati djed ili jednostavno svojoj 22-godišnjoj kćerci poručuje da se pazi.

Inače, Torres i Sira su u vezi od januara, a svoja dva gola protiv Kostarike odlični ofanzivac Barcelone je upravo posvetio djevojci koja se nalazila na tribinama stadiona Al Thumama u Dohi.

"Imam samo riječi hvale za Enriquea. Smatram ga svojim ocem, on je kao naš otac", kazao je nedavno Torres o svom potencijalnom puncu.

"Otkad sam u reprezetnaciji, dočekao me na spektakularan način, pokazao je da mi totalno vjeruje i to svaki igrač želi", dodao je on.

Ipak, Torres će ubuduće morati pripaziti na svoje proslave gola, jer je očigledno da Enrique obraća pažnju na svaki detalj, u protivnom bi se mogao naći u velikom problemu.

Inače, da je Enrique specifičan trener pokazuje i njegova izjava da nema ništa protiv toga da igrači vode ljubav sa svojim partnericama tokom Mundijala, sve dok to nisu orgije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti