6

Komentari (6)

E.Car
Švicarska je pobjedom protiv Srbije ispunila svoj cilj i nisu uopšte bili na nivou protiv Portugala i to su morali svi znati!!! Ronaldo je morao igrati jer on svojom pojavom na terenu donosi jednu prednost koju bi pravi trener znao iskoristiti. Možda Ronaldo ne bi bio najbolji igrač ali bi njegovi igrači dobili dodatni prostor njegovim prisustvom na terenu. Ronaldo je posvećen i radi naporno tako da me neće čuditi ako bude u reprezentaciji i za 4 godine!!!
user1666374721
Care, imao je drugo poluvrijeme plus nadoknadu koja je obično 10ak min, sasvim dovoljno vremena da preokrene rezultat ali kako napisa neko i Marokanci su se nešto pitali.
MaDaj
@e.car krajnje glupo razmisljanje ... pazi molim te Svicarcima bilo svejedno primiti 6 hahaha... i ronaldo .. koji nije imao JEDNU dobru utakmicu u zadnjih 6 mjeseci donosi prednost na terenu? pa da, ali protivnickom timu ^_^
struja
Figo ba,Maroko je jedini krivac a....
Realno01
Dobili ba likovi bez Ronalda 6:1.Pa koji ludak bi to pokvario promjenama u iducoj utakmici.Nije Ronaldo usao u 80 min nego pocetkom drugog poluvremena i nista apsolutno niti je promjenio niti doprinio,prema tome nista nije pogresno bilo.
user1596891057
Nije zaslužio da bude na klupi a neka je dobio nogu u manu jer svakako neće uspjeti u premijer ligi makar 10 godina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.