Luis Ibanez odabrao tri kluba za koje nikada ne bi igrao

"Crna lista" Argentinca

Luis Ibanez odabrao tri kluba za koje nikada ne bi igrao

E. Škorić

Argentinski nogometaš Luis Ibanez imao je priliku da igra i u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, pošto je jedno vrijeme nosio dres mostarskog Zrinjskog.

Prošlog ljeta Ibanez je napustio Mostar, ali u Zrinjskom se nije naigrao iako je stigao kao veliko pojačanje, mahom zbog povreda koje je imao.

On je igrajući u dvije sezone za HŠK Zrinjski sakupio 20 službenih nastupa. Lucho Ibanez iza sebe ima zaista bogatu karijeru. Počeo ju je u Boci Juniors, a igrao je potom za Dinamo Zagreb, Racin, Gyor, Crvenu zvezdu, Trbzonspor i Karabukspor.

Najbolje dane karijere proveo je u Dinamu i umalo je postao reprezentativac Hrvatske, a sada u velikom intervjuu za Index.hr priznaje da postoje tri kluba za koje nikada ne bi igrao.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na njegovoj "crnoj listi" nalaze se Hajduk, River Plate i Partizan, veliki rivali bivših mu klubova Boce, Dinama i Zvezde.

Top Komentari

bk123
Jako bitna informacija..
5 1
Mostarac94
Jeko ovaj?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi