Ibanez ipak neće promijeniti klub

Jučer je bio glavna tema u sportskoj javnosti Srbije

Ibanez ipak neće promijeniti klub

S. Mlaćo
Argentinac Luis Ibanez neće pojačati redove Crvene Zvezde.

Pojedini srbijanski mediji najavili su jučer da se Ibanez vraća u Zvezdu, te da će pojačati konkurenciju na lijevom beku.

To se ipak  neće desiti.

Ibanez je trenutno kapiten Grafičara, drugog tima Zvezde, te je u 13 utakmica postigao dva pogotka i dodao jednu asistenciju.

Ne krije želju da ponovo obuče dres Zvezde, no to se za sada ipak neće desiti.

Argentinac je na ljeto ove godine napustio mostarski Zrinjski gdje se nije puno naigrao. Upisao je ukupno 20 nastupa, iako je bio sjajno plaćen.

Lucho Ibanez iza sebe ima zaista bogatu karijeru. Počeo ju je u Boci Juniors, a igrao je potom za Dinamo Zagreb, Racin, Gyor, Crvenu zvezdu, Trbzonspor i Karabukspor.

Najbolje dane karijere proveo je u Dinamu i umalo je postao reprezentativac Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi