26

Komentari (26)

Rus
Ne moze zrinjski dalje od sredine tabele
DobarDan
Dobar transfer i strasan igrac, svaka cast. Dobre su vijesti kad fudbal napreduje a lose kad vam sudija donosi bodove...
Mica
****o mali ciana ubicemoga na terenu romina i stakor.
gaziiiiJAaaa
OD NJEGA JE OSTALO SAMO IME...da IOLE VRIJEDI, igrao bi bar u Turskoj 2 ligi...ali zato ce djeca iz omladinskog pogona Zrinjskog debitovati u prvom timu kada napune 26 godina..
zazamir
glupane jedan idi nadji sebi posao
gaziiiiJAaaa
Uzmi prvo BUKVAR, pa onda komentarisi..kontas? Korak po korak trebas ici..
zazamir
mrs u pm mamlaze seoski
Mirko
Ako je suditi kako je Šulenta dosada dovodio igrače ovo će biti ok.Ibanjez sd malo pogubio zadnjih godina i mislim da je Zrinja idealno mjesto da oživi karijeru i ostvari još jedan transfer pred kraj karijere.Usput kako mi reče prijatelj koji ga je sinoć vidio u teretani izgleda fizički moćno ,omalen ali jak ko bik
GospodinIzSarajeva
@zazamir a ti radis vidim?Jedini ako ti je pauza u 12 klosaru
zazamir
@smradizsarajeva idiote evo do 15.30 na poslu, .ebo ti gazija mater smrdljivu
Chupy
Ja mislim kada igrac koji lafo "vrijedi", dodje u nasu "šklj" ligu, il je propao kao igrac il se nesto ****no desava iza kulisa, il ti ga sumnjivo!
NKZ1922
Ako je propao kao igrac,ne znaci da nece u ovoj "sklj" ligi razvaljivati. Igrace tipa Ibanez, Ubiparip, Damjanovic itd. je milina gledati na BH terenima pa makar "skakutali" na jednoj nozi.
milivoje
Ovaj ne igra bez 300.000 € godišnje,odmah im poreznu poslati,dosta više trošenja budzetskih para!
paucina
Tmn kolko se dobije za jednu utakmice liga europe. I tebi treba apaurin men se cini
Ludilo_brale
Paucina.. Zrinja ce na ovom igracu zaraditi ko i na Hadžiću oko 200tis. € a džaba došao ko i ovaj prvi .. Pravi klubovi znaju posao .
Kenan Besic
Vaš komentar...
NKZ1922
Cestitke Zrinjskom. Odlican transfer za njihov klub kao i za BH fudbal. Super je kada imas priliku da gledas ovakve igrace na nasim terenima
bk123
Slažem se, ovako se diže rejting lige. Sad će neki zlobnici reć star je ovakav onakav...Evo nek sve to stoji al svejedno se tako diže rejting lige. Ko da u Kinu i Aziju idu igrači u najboljim godinama al svejedno su digli te lige na veću razinu.
Mica
Nelazi za 1922 kadje Velez osnovan viste picke plemicke osnovane na fasizmu 1993 kao i UZP zato tisinnaaanaaaa
Ludilo_brale
Mica - maca na spavanje .
Đuka
Jos na zimu kad se priključe povratnici bilbija i milicevic
hr hb
Najbolji nogometaš u BiH trenutno
Mica
hrhb jednako UZP ovde Bosna ****mvam mater ustaskuuuu
Ludilo_brale
Mica - maca na spavanje .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.