Predsjednik Saveza poljubio igračicu Španije u usta, ali kamere snimile njegovu još veću grozotu!

Rubiales u centru skandala

Predsjednik Saveza poljubio igračicu Španije u usta, ali kamere snimile njegovu još veću grozotu!

Endin Čaušević

Predsjednik Fudbalskog saveza Španije, Luis Rubiales, nalazi se u centru skandala nakon što je jučer prilikom dodjele medalja poljubio u usta igračicu Crvene furije što je zgorozilo svijet. Međutim, to nije najveća grozota koju je Rubiales napravio jer su kamere snimile još jedan detalj prije same ceremonije.

Španija je jučer po prvi put postala prvak svijeta u ženskoj konkurenciji jer su igračice ove reprezentacije u velikom finalu s minimalnih 1:0 pobijedile selekciju Engleske.

Junakinja Crvene furije bila je Olga Carmona koja je zabila jedini pogodak na meču. Međutim, sve to palo je u drugi plan zbog skandaloznog poteza koji je napravio predsjednik Saveza prilikom dodjele medalja.

Rubiales nije mogao da kontroliše svoje emocije i kada je uručio zlatnu medalju igračici Jenni Hermoso poljubio ju je u usta što je šokiralo prvo nju, a potom i svjetsku javnost.

Iako se vidjelo koliko je Hermosa šokirana zbog poteza Rubialesa na kraju ipak nije željela da ga kritikuje i stala je na njegovu stranu kako bi očito pokušala da smiri javnost koja je burno reagovala zbog svega.

Oglasi

"To je bio obostrani čin totalno spontan zbog radosti nakon što smo osvojile Svjetsko prvenstvo. S predsjednikom imam odličan odnos i prema svima nama se ponaša fantastično. Ono je bila prirodna gesta i ljudi ne treba da se bave time već da se fokusiraju što smo postale prvakinje svijeta", rekla je Hermoso nakon svega.

Međutim, hajka na predsjednika FS Španije ne prestaje, a pojavio se novi video u kojem je Rubiales ponovo u glavnoj ulozi, te je isti nastao nekoliko minuta prije same ceremonije uručenja medalja.

Naime, jedna od kamera snimila je Rubialesa u nezgodnoj situaciji dok se dirao za spolni organ i nije mario što su pored njega ugledni članovi FIFA-e.

Za Rubialesa nije prvi put da je u centru skandala jer je prošle godine otkriveno da je pokrenuta istraga protiv njega zbog sumnje da je organizovao orgije u nekoliko navrata, a sve to plaćao je novcem iz Saveza.

Ta istraga u Španiji još uvijek traje, a Rubialesu neće pomoći skandal koji je jučer napravio zbog čega svi u toj zemlji ponovo traže njegovu ostavku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije