Atletico rekao "ne" Juventusu: Morata vrijedi više od ponuđenog
FOTO - EPA

Stara dama traži napadača

Atletico rekao "ne" Juventusu: Morata vrijedi više od ponuđenog

A. Beganović

Edin Džeko ili Luis Suarez? Ko će pojačati Juventus? Pitanje je kojim se bave mediji na Apeninima, no na kraju ne bi bilo iznenađujuće da nijedan od ova dva fudbalera ne stigne u Torino.

Jasno je da su u Juventusu napadački red odlučili osvježiti, no iako se o novom napadaču Stare dame piše već danima, još uvijek konkretnih vijesti po tom pitanju nema.

A, ako je vjerovati španskim medijima, dok su se na Apeninima "zabavljali" Džekom i Suarezom, Stara dama je poslala ponudu na adresu Atlletica za Alvara Moratu.

Špasnki mediji pišu da je Juventus za Moratu ponudio 50 miliona eura, no iz Atletica su ponudu glatko odbili.

Navodno, u ugovoru Morata ima klauzulu prema kojoj može napustiti klub za 150 miliona eura, no s obzirom na finansijsku krizu izazvanu pandemijom korona virusom te novce im sasvim sigurno neće niko ponuditi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li će Juventus ponudi više u ovom trenutku je teško reći, no Morata ne bi imao ništa protiv povratka na mjesto stare slave.

Podsjetimo, Morata je od 2014. do 2016. godine nastupao za Juventus, a u dosadašnjoj karijeri branio je i boje Reala te Chelseaja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Ne vrijedi ovaj tokmak 20 miliona al zivimo u vremenu kad se ovakvi prodaju za 70 miliona. Jbg
2 3
ryan.giggs
Nema šanse da je Juve ponudio 50 mil za ovoga. Lupetanje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi