Luis Suarez zabio isti broj golova kao Griezmann, Braithwaite, Coutinho i Dembele zajedno

Sol na ranu Barcelone

Luis Suarez zabio isti broj golova kao Griezmann, Braithwaite, Coutinho i Dembele zajedno

E. Čaušević

Atletico Madrid je pobijedio u gostima Alaves sa 2:1, a junak je bio Luis Suarez koji je postigao odlučujući gol.

Urugvajac igra u fantastičnoj formi otkako je iz Barcelone stigao u Atletico skoro besplatno. Suarez je pokazao Kataloncima da su ga prelako otpisali i da još uvijek ima dosta toga da pokaže na terenu.

Suarez je u dosadašnjem dijelu prvenstva u dresu madridskog kluba odigrao 12 mečeva i uspio je zabiti čak devet golova. Večeras je pogodio u 90. minuti za 2:! i tako donio važna tri boda za svoj tim.

Naravno, španski mediji su odmah počeli "prozivati" nekadašnje čelnike Barcelone i dati im do znanja da su napravili nevjerovatnu grešku prodajom Suareza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Suarez je dao isti broj golova kao što su to zajedno uradili Braithwaite, Griezmann, Dembele i Coutinho.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Mašina za golove vjerovatno se oslobodio pritiska da mora svaku loptu proslijediti Mesiju bit će prvi strijelac lige šteta što prije nije pokušao igrati u drugom klubu
2 3
felix__27
On igra u fanrasticnoj formi ima vec 5 6 sezona i vise.. Nikad nijednu sezonu nije odigrao loše
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi